Prva međunarodna sedmica bh inžinjerstva

U okviru BH Sedmice inženjerstva centralni događaj Business strategic forum okupio je aktere uključene u razvoj industrije, vlasnike kompanija, direktore, istaknute inženjere, tehnologe, eminentne profesore, inovatore.

Drugim riječima, BSF okupio je stručnjake i sve one koji odlučuju o implementaciji projekata i rješenja koja izlaze iz inženjerskih i tehnoloških kompanija, kao i za one koji će uvidjeti korist istih i odlučiti uložiti novac u njihov razvoj i realizaciju.

Digitalizacija 4.0, nove tehnologije, robotika, pametni gradovi, transport energije, te baze podataka su velika prilika za razvoj domaće industrije i veću konkurentnost ekonomije za bolji životni standard građana. Mnogobrojna inženjerska rješenja i inovacije razvijene u glavama i timovima domaćih inženjera i stručnjaka pomogle su BH kompanijama da ostanu konkurentne na stranim tržištima.

Događaj značajan za cjelokupnu BiH i razvoj pozitivnog okruženja za sve građane BiH, a u cilju ostanka u Bosni i Hercegovini i poslovnog napretka iz Bosne i Hercegovine.

Ovom prilikom zahvaljujemo Vam što ste se odazvali našem pozivu i učestovali na centralnom događaju Prve međunarodne sedmice bh inženjerstva u Tuzli 28. i 29. novembra 2018. godine.

Iza nas su dva uspješna dana, u kojima su ispričane priče o uspješnim bosanskohercegovačkim firmama i pojedincima.

Uspjeli smo okupiti veliki broj stručnjaka, inženjera, profesora, studenata i učenika na jednom mjestu.

Vidimo se 2019. godine na Drugoj međunarodnoj sedmici bh inženjerstva.